Pui Pui. Professionele make-up

Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is make-up met charisma en onderscheidt zich door hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met een chique uitstraling. Een merk dat gezien mag worden!

Pui Pui bestaat uit een zeer compleet assortiment, basis voor een mooie make-up en voldoende kleuren om er een persoonlijk accent aan te geven. Klassiek, mysterieus, feestelijk of naturel. Voor elke gelegenheid de juiste look!

Het Pui Pui assortiment bestaat uit producten op minerale basis. Deze verzorgende make-up is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid of om cosmetische oneffenheden te vervagen. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en zijn vrijwel geschikt voor ieder huidtype.
De make-up van Pui Pui bevat actieve werkstoffen voor natuurlijke UV bescherming en is verrijkt met vitamine A en E om de huid te beschermen. Bovendien stimuleert het de huid om zichzelf te revitaliseren, activeert het de microcirculatie en laat het de huid stralen!

Marc Inbane. Natural tanning spray.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren in Nederland en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

 

Bel voor een afspraak of loop binnen

Combineer het nuttige met het aangename. Bel 076 - 50 23 638 voor een knip- of kleurafspraak en rustmoment ineen. Of loop onze salon even binnen. Om daarna mooi, energiek en zelfbewust weer naar buiten te stappen. Graag tot snel!

Waarom Stockholm Haarlokaal?

  • Persoonlijke, professionele haar- en huidzorg
  • Ontspanning en pure verwennerij
  • Dier- en milieuvriendelijke haarproducten
  • Sfeervolle kapsalon van topklasse
  • Unieke, karakteristieke locatie