Topkappers pur sang

Daniëlle Baselier – eigenaresse sinds 2011.

De zomervakantie was net afgelopen. Ik was bij een kledingzaak in Etten-Leur aan het shoppen voor mijn tweeling Doris en Duuk, toen de eigenaresse vertelde dat er een ruimte vrij kwam. En ik wist: dit wordt mijn kapsalon! Ik woon en werk graag in oude, sfeervolle panden. Ik had mijn droomlocatie gevonden!

Passie en professionaliteit

Ik hou van haar. Vanuit deze passie opende ik in februari 2011 Stockholm Haarlokaal. Ervoor werkte ik 12 jaar bij Hairmaxx op de Markt in Etten-Leur; daarvoor 8 jaar in diverse andere kapsalons. Met mijn passie voor haar en ruim 20 jaar kapervaring maak ik je haar mooi en gezond.

Carina van Beers– sinds 2014 bij Stockholm haarlokaal.

Ik ben Carina van Beers en ben in februari 2013 als zelfstandige aan de slag gegaan in deze mooie salon.
Voorheen heb ik 12 jaar gewerkt bij kapsalon Dasi in Etten-Leur. Het haar is echt mijn passie, met zoiets kleins iemand zo gelukkig kunnen maken. Elk haar heeft iets unieks en dat is voor mij de uitdaging om juist dat te accentueren met een coupe die bij je past.

Miluska Braat – sinds 2018 bij Stockholm haarlokaal.

Hoi, ik ben Miluska Braat. Acht jaar lang runde ik in Etten-Leur mijn eigen kappers- zaak (Issuehair). Daarna werd ‘de wereld’ mijn werkplek.
Sinds 2002 train ik kappers en distributeurs de nieuwste knip’ kleur’ en styling-technieken Van Japan tot Amerika. Naast mijn baan als trainer ben ik Vanaf 1 aug weer terug in Etten Leur bij Stockholm Haarlokaal.

Ik geef je geen “knipbeurt” maar een nieuwe “identiteit”, zoals elk persoon anders is ook elk haar anders.
Mijn focus ligt op het totaal beeld van haar, huid en hoe handig je zelf met je haar bent. Of het nu een kleine of grote verandering is… jou gelukkig maken is mijn doel…..

100% aandacht voor je haar en huid

Wij nemen alle tijd voor je. Wij kijken naar de valling van je haar, de structuur, je huidskleur en gezichtsvorm. Zo komen we samen tot een mooie look. Je wordt van A tot Z door slechts één kapper geholpen. Dus geen vreemde handen aan je hoofd.

Wil jij een mooie start als zelfstandige kapper?

Ben jij ondernemend en creatief? Iemand die graag met gelijkgestemde collega-kappers werkt? Zelfstandig een eigen klantenkring wil opbouwen op een unieke locatie in Etten-Leur? Lees meer over dit unieke concept

Bel voor een afspraak of loop binnen

Combineer het nuttige met het aangename. Bel 076 - 50 23 638 voor een knip- of kleurafspraak en rustmoment ineen. Of loop onze salon even binnen. Om daarna mooi, energiek en zelfbewust weer naar buiten te stappen. Graag tot snel!

Waarom Stockholm Haarlokaal?

  • Persoonlijke, professionele haar- en huidzorg
  • Ontspanning en pure verwennerij
  • Dier- en milieuvriendelijke haarproducten
  • Sfeervolle kapsalon van topklasse
  • Unieke, karakteristieke locatie