Topkappers pur sang

Daniëlle Baselier – Kapster en eigenaresse 2011.

De zomervakantie was net afgelopen. Ik was bij een kledingzaak in Etten-Leur aan het shoppen voor mijn tweeling Doris en Duuk, toen de eigenaresse vertelde dat er een ruimte vrij kwam. En ik wist: dit wordt mijn kapsalon! Ik woon en werk graag in oude, sfeervolle panden. Ik had mijn droomlocatie gevonden!

Passie en professionaliteit

Ik hou van haar. Vanuit deze passie opende ik in februari 2011 Stockholm Haarlokaal. Ervoor werkte ik 12 jaar bij Hairmaxx op de Markt in Etten-Leur; daarvoor 8 jaar in diverse andere kapsalons. Met mijn passie voor haar en ruim 20 jaar kapervaring maak ik je haar mooi en gezond.

Ilse Gommeren-Smal – Kapster 2012.

Toen ik ontdekte dat ik als zelfstandige kon starten in deze prachtige kapsalon was de keuze snel gemaakt. Op april 2012 begon ik vol enthousiasme bij Stockholm Haarlokaal, waar ik me vanaf de eerste ontmoeting meteen thuis voelde. Ik werk op dinsdag, vrijdag en vrijdagavond, zodat ik ook tijd heb voor mijn gezin met mijn drie kinderen, Isa, Esmee en Koen,
Al van kinds af aan heb ik passie voor het vak, Na de kappersacademie in Rotterdam heb ik 10 jaar gewerkt bij Hairdesign Yvonne in Breda en een aantal jaren in diverse andere kapsalons. Hopelijk zien we elkaar gauw bij Stockholm Haarlokaal.

Carina van Beers– Kapster 2013.

Ik ben Carina van Beers en ben in februari 2013 als zelfstandige aan de slag gegaan in deze mooie salon.
Voorheen heb ik 12 jaar gewerkt bij kapsalon Dasi in Etten-Leur. Het haar is echt mijn passie, met zoiets kleins iemand zo gelukkig kunnen maken. Elk haar heeft iets unieks en dat is voor mij de uitdaging om juist dat te accentueren met een coupe die bij je past.

100% aandacht voor je haar en huid

Wij nemen alle tijd voor je. Wij kijken naar de valling van je haar, de structuur, je huidskleur en gezichtsvorm. Zo komen we samen tot een mooie look. Je wordt van A tot Z door slechts één kapper geholpen. Dus geen vreemde handen aan je hoofd.

Wil jij een mooie start als zelfstandige kapper?

Ben jij ondernemend en creatief? Iemand die graag met gelijkgestemde collega-kappers werkt? Zelfstandig een eigen klantenkring wil opbouwen op een unieke locatie in Etten-Leur? Lees meer over dit unieke concept

Bel voor een afspraak of loop binnen

Combineer het nuttige met het aangename. Bel 076 - 50 23 638 voor een knip- of kleurafspraak en rustmoment ineen. Of loop onze salon even binnen. Om daarna mooi, energiek en zelfbewust weer naar buiten te stappen. Graag tot snel!

Waarom Stockholm Haarlokaal?

  • Persoonlijke, professionele haar- en huidzorg
  • Ontspanning en pure verwennerij
  • Dier- en milieuvriendelijke haarproducten
  • Sfeervolle kapsalon van topklasse
  • Unieke, karakteristieke locatie