Zelfstandige kappers gezocht.

Ben jij een ervaren, enthousiaste, ambitieuze kapper en 25+? Te ‘oud’ om nog voor een werkgever te werken of te goed voor het loon dat je verdient? Stockholm Haarlokaal, een kapsalon in Etten-Leur, biedt je zelfstandigheid en een ruime beloning zonder risico. Een unieke kans!

Veel lusten, weinig lasten

Ik stel mijn zaak voor je open. Gedurende 2, 3 of 4 dagen per week is mijn sfeervolle kapsalon ook jouw werkomgeving. De plaats waar jij je klanten in de watten legt, ze met de beste producten verwent. Je werkt er met bekwame collega-kappers die graag hun kennis en ervaring met je delen.

Actief bouwen aan je eigen klantenkring

Stockholm Haarlokaal rekent erop dat jij tijd en energie steekt in het opbouwen en onderhouden van je eigen klantenkring. Je moet zelfstandig en leergierig zijn. Je volgt trends op de voet. Doet mee aan shows en workshops van o.a. Davines, Kevin Murphy en Comfort Zone. En draagt de waarden van Stockholm Haarlokaal uit.

Wil jij die mooie start als zelfstandige kapper?

Ben jij ondernemend en creatief? Iemand die graag met gelijkgestemde collega-kappers werkt? Zelfstandig een eigen klantenkring wil opbouwen in een sfeervolle kapsalon op een unieke locatie in Etten-Leur? Neem dan contact met ons op.

Bel 076 – 5023638 voor een leuke, zelfstandige, uitdagende baan!!

Bel voor een afspraak of loop binnen

Combineer het nuttige met het aangename. Bel 076 - 50 23 638 voor een knip- of kleurafspraak en rustmoment ineen. Of loop onze salon even binnen. Om daarna mooi, energiek en zelfbewust weer naar buiten te stappen. Graag tot snel!

Waarom Stockholm Haarlokaal?

  • Persoonlijke, professionele haar- en huidzorg
  • Ontspanning en pure verwennerij
  • Dier- en milieuvriendelijke haarproducten
  • Sfeervolle kapsalon van topklasse
  • Unieke, karakteristieke locatie