Haarproducten van Davines op natuurlijke basis

Haarproducten die actief werken. Superlekker ruiken. In een mooie verpakking zitten. En vriendelijk zijn voor dier en milieu. Het zijn de producten van het Italiaanse merk Davines, het huismerk van Stockholm Haarlokaal. Heerlijke haarproducten uit Bella Italia!

Dier- en milieuvriendelijke haarproducten

Haarverzorgingsproducten van Davines zijn vriendelijk voor dier en milieu. Zo wordt voor de productie 100% verantwoorde energie gebruikt, gewonnen uit zon, water en wind. Davines plant, samen met aangesloten kapsalons zoals Stockholm Haarlokaal, bomen terug in de natuur.

Natuurlijke haarkleuren die lang houden

Haarkleuren van Davines zijn natuurlijk mooi. En mooi natuurlijk. Er zijn 94 permanente kleuren. Zacht, vriendelijk en verzorgend voor huid en haar door de gehydroliseerde melkeiwitten. Het resultaat is ernaar: een betere haarkwaliteit en een levendige, langdurige kleur met uitzonderlijke glans. Haarkleuren van Davines zorgen voor 100% dekking. Ook van grijs haar.

Mooie verzorgingsproducten voor elk haartype

Heb je fijn of dik haar? Gekleurd of natuurlijk? Stijl, met een slag of een krul? Het maakt niets uit. Davines heeft voor elk haartype speciale shampoos, maskers, serums en stylingproducten. Uit voorraad leverbaar. Zo ziet jouw haar er altijd mooi, gezond en op z’n best uit.

 

In stijlvolle, recyclebare verpakkingen

Je herkent de flesjes, flacons en tubes van Davines aan hun verfijnde, stijlvolle uiterlijk. Recyclebare verpakkingen zonder poespas. Stijlvol in je badkamer, origineel als cadeau. Kom eens langs. We vertellen je graag welk product voor jou het beste werkt. Online Davines haarproducten bekijken kan natuurlijk ook.

Nieuw in Nederland | Olaplex

Hollywood haar voor iedereen

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie. Olaplex herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt. Deze nieuwe salonbehandeling kan door alle salons gebruikt worden in combinatie met elk haarkleuringsmerk.

 Wat doet het?

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

kleurmerken. Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

Kevin Murphy

KRACHT&VITALITEIT

Kevin’s producten hebben een doel: het product mag het haar niet verzwaren en het moet kracht en vitaliteit aan het haar geven. De inspiratie voor dat doel vindt hij vooral in de gezichtsverzorging en dat vertaalt hij naar zijn eigen haircare lijn: KEVIN.MURPHY. De producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten.KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat en parabeen vrij.

Bel voor een afspraak of loop binnen

Combineer het nuttige met het aangename. Bel 076 - 50 23 638 voor een knip- of kleurafspraak en rustmoment ineen. Of loop onze salon even binnen. Om daarna mooi, energiek en zelfbewust weer naar buiten te stappen. Graag tot snel!

Waarom Stockholm Haarlokaal?

  • Persoonlijke, professionele haar- en huidzorg
  • Ontspanning en pure verwennerij
  • Dier- en milieuvriendelijke haarproducten
  • Sfeervolle kapsalon van topklasse
  • Unieke, karakteristieke locatie